About us

Mr. Lebkov vindt het belangrijk om met eerlijke, lokale en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. Mr. Lebkov says: "De triple Lebkov sandwich wordt bereid met ons eigen brood, vers uit de oven. Ingrediënten zijn met de grootste zorg geselecteerd en bereid. Met Lebkov's blessing natuurlijk. Wij geloven in vers en homemade."

Bij Lebkov verkopen wij specialty coffee. Onze koffie is afkomstig van onze boer Ricardo Zelaya uit Guatemala, waar de mooiste koffie bessen groeien (onze koffie is een Arabica, type Bourbon). Onze Lebkov koffie is van hoge kwaliteit en wordt elke week vers gebrand. Bij Lebkov vinden wij kwaliteit belangrijk, bezorgen wij een fijn moment uit en streven wij ernaar om goede service te bieden. Daarnaast hebben wij liefde voor een fijne inrichting en leuke muziek. Retail = Detail, wij hebben onze eigen Lebkov radio. Het design van Lebkov is ontworpen door Studio Akkerhuis architects vanuit Parijs. De sandwiches, homemade salads, fresh juices, homemade soups, homemade loafs en homemade cookies die wij verkopen, maken wij allemaal zelf op locatie. Daarnaast werken wij met de beste ingrediënten om onze hummus, eiersalade, tonijnsalade of pesto te bereiden, volgens het recept van Mr. Lebkov! Everything is homemade. Wij gebruiken alleen vlees (bacon, beenham, sjink en carpaccio) van biologische kwaliteit of 3* sterren beter leven, onze biologische oude kaas snijden wij zelf, net als ons brood dat elke dag vers in Lebkov wordt afgebakken. Ook onze vrije uitloop eieren van Eibaar stomen wij zelf in onze oven op locatie. Kortom, wij proberen de leukste plek te zijn, om vers en lekker te eten, in de buurt van het station en zijn omgeving.

Op dit moment hebben we 5 vestigingen in Leiden (2002), Den Haag (2005), Rotterdam (2007), Amsterdam Bijlmer Arena (2014) & Amsterdam Zuidas (2018). Allen gelegen dicht bij het station. Vanaf februari 2020 zullen wij onze 6e Lebkov vestiging openen, naast de hoofdingang van Utrecht Centraal (Stationsplein, Hoog Catharijne). 

Lebkov is lekker om te lunchen en koffie te drinken. Wij zijn vroeg open voor ontbijt. Verder is er bij Lebkov gratis Wifi (free wifi). Lebkov is er ook om af te spreken, samen te studeren of lekker alleen een tijdschrift te lezen. Al onze broodjes (sandwiches), soepen, verse sappen, homemade salade en homemade sweets, bezorgen wij ook op kantoor bij verschillende bedrijven (catering). Wij bezorgen bijvoorbeeld lunch op het kantoor van Coca Cola in Rotterdam, bij Tesla in Amsterdam of bij het LUMC ziekenhuis in Leiden, maar ook vele MBK of kleinere bedrijven laten (lunch) meetings door Lebkov bezorgen. 

Wij bezorgen NIET via Uber Eats, Deliveroo of Thuisbezorgd, wij bezorgen het zelf. Wil je lunch bestellen, dan bezorgen wij deze vanuit Leiden Centraal Station (Bio Science Park), Rotterdam Centraal Station (Rotterdam Central District), Den Haag Centraal Station (Wijnhaven kwartier), Amsterdam Bijlmer Arena Station (Amsterdamse Poort) en Amsterdam Zuidas (Zuid / WTC). Wij verzorgen, en bezorgen graag uw lunch in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Maar nog gezelliger als je langskomt bij Lebkov & Sons!

 

Short in English: 

Mr. Lebkov believes it is important to work with local and pure products. Our triple sandwich is prepared with our own bread, fresh from the oven. With Lebkov's blessing of course. Ingredients are selected and prepared with greatest care, and are high in quality. We believe that fresh is the best! Good food, homemade, home-baked and finished.

At Lebkov we like to know the story behind all of our products we work with. For example we have organic cheese from Biokaas in Kinderdijk, farmers butter from Den Eelder, our meat is from Livar, we have Tasty Tom tomatoes from the Netherlands, our salmon is from high quality and is smoked at Smoking in Enkhuizen, our tuna is from Deepblue, we have free range eggs from Eibaar and organic carpaccio from Ecofiels. 

All of our ingredients are homemade, our hummus, egg salad, tuna salad, tomato-tapenade, wasabi-mayonnaise, tomato-mayonnaise and pesto are all prepared based on the recipe of Mr. Lebkov!

 

ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER GEZOCHT!

Wij zijn koffieliefhebbers, klantvriendelijke en gepassioneerde mensen die houden van eten en dit zoveel mogelijk zelf maken. Voor onze vestiging in Rotterdam zijn we op zoek naar een assistent bedrijfsleider. Wil jij onderdeel worden van de Lebkov familie?

Samen met de bedrijfsleider zal je leiding geven aan het team. Wij zijn opzoek naar iemand die ervoor zorgt dat iedereen het naar zijn zin heeft, en die bereid is om Lebkov-klanten een speciale ervaring te bieden. Ons doel is om voor onze werknemers een vrolijke, positieve en warme omgeving te creëren. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor bestellingen bij leveranciers en ben je mede verantwoordelijk voor het rooster. Het belangrijkste is dat je ervoor zorgt dat Lebkov die fijne plek is en blijft, de reden waarom gasten graag bij ons komen.

Je werkt met name overdag en 1 dag in het weekend. Daarnaast bieden wij een goed salaris, hele dag de beste koffie, heerlijk vers goed eten, fijne collega’s, leuke gasten en hebben we onze eigen Lebkov Radio. Er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, wij zorgen voor diverse trainingen. Lebkov blijft innoveren! 

Het is fijn als je al leidinggevende ervaring hebt, in ieder geval voel je de behoefte om zaken voor een groep te regelen en denk je oplossingsgericht.

Lebkov Rotterdam is gevestigd in het Groothandelsgebouw, een monumentaal pand direct aan het station. Een fijne plek, druk bezocht. Er werken ongeveer 45 mensen, met name part-timers die bij Lebkov werken naast andere bezigheiden zoals studie.

Ben of ken jij iemand die ons team nog sterker komt maken?

Mail je CV dan naar info@lebkov.nl

 

(BIJ)BAAN GEZOCHT? JOIN OUR FAMILY!

Mr. Lebkov Says: “Come work with us!”

Bij Lebkov zijn wij altijd op zoek naar leuke en enthousiaste mensen. Ervaring is fijn, maar wij leiden ook graag mensen op. Wil jij een flexibele baan (naast je studie) of lijkt het je leuk om full-time bij ons te werken? Mail ons je CV!

Bij Lebkov Den-Haag, Leiden, Rotterdam, Amsterdam Zuidas en Amsterdam-Zuidoost zijn wij altijd op zoek naar mensen die ons team komen versterken. 

Stuur je CV naar de vestiging waar je wil werken:

 

Lebkov HQ

Heb je vragen over Lebkov in het algemeen die je niet bij een vestiging kwijt kan? You can always ask Mr. Lebkov! 

m: info@lebkov.nl

Go Social

Onze vestigingen