kom erbij!

Mr. Lebkov Says: “Come work with us!”

Bij Lebkov zijn wij altijd op zoek naar leuke en enthousiaste mensen. Ervaring is fijn, maar wij leiden ook graag mensen op. Wil jij een flexibele baan (naast je studie) of lijkt het je leuk om full-time bij ons te werken? Mail ons je CV!

Begin april wordt onze nieuwe vestiging op de Zuidas geopend, maar ook in Den-Haag, Leiden, Rotterdam en Amsterdam-Zuidoost zijn wij op zoek naar mensen die ons team komen versterken. 

Stuur je CV naar de vestiging waar je wil werken:

Bij Lebkov vinden wij het belangrijk om met eerlijk en pure producten te werken. Good food, homemade, home baked & finished. De triple sandwich wordt bereid met ons eigen brood, vers uit de oven. Ingrediënten zijn met de grootste zorg geselecteerd en bereid. Met Lebkov's blessing natuurlijk. Wij geloven in vers.

Lebkov is  lekker om te lunchen en koffie te drinken . Wij zijn vroeg open voor ontbijt. Verder is er bij Lebkov gratis Wifi (free wifi). Lebkov is er ook om af te spreken, samen te studeren of  lekker alleen een tijdschrift te lezen. Wij hebben lekkere broodjes (sandwiches), soep,  verse sap en home made salades, ‘sweets’ en bezorgen deze ook op kantoor (catering). Wil je lunch bestellen, dan bezorgen wij deze vanuit  Leiden Centraal Station (Bio Science Park), Rotterdam Centraal Station (Rotterdam Central District), Den Haag Centraal Station (Wijnhaven kwartier) en Amsterdam Bijlmer Arena Station (Amsterdamse Poort). Wij verzorgen, en bezorgen graag uw lunch in Leiden, Den Haag, Amsterdam en Rotterdam. Maar nog gezelliger als je langskomt bij een Lebkov & Sons voor sandwiches, koffie, soep, salade, sap en sweets!

Lebkov HQ

Heb je vragen over Lebkov in het algemeen die je niet bij een vestiging kwijt kan? You can always ask Mr. Lebkov! 

m: info@lebkov.nl

Go Social

Onze vestigingen