Coffee

coffee

Koffie. Lekkere koffie. Dat is wat wij willen. En daar leggen we best een lange weg voor af, al zeggen wij het zelf. En wij niet zozeer, de koffie wel. Die selecteerden wij op een mooie plantage in Guatemala. In de regio Antigua heeft Ricardo Zelaya met zijn familie al meer dan 100 jaar een schitterende koffieplantage. Hier groeien de mooiste koffiebessen. Bijvoorbeeld die van ons. Een Arabica. Van het type Bourbon om precies te zijn. 

Wij geloven in vers. Dat geldt ook voor koffie. Dus wordt onze koffie iedere week vers gebrand. Dat is belangrijk voor de smaak. Dit geldt ook voor het malen van de koffie. Dat doen wij pas als we voor jou een koffie gaan bereiden. Op onze glimmende machines, die wij liefhebben, koesteren, aaien, goed schoonmaken en goed onderhouden, maakt iemand van Lebkov koffie voor je. Die hebben wij zelf opgeleid en geleerd wat wij belangrijk vinden om lekkere koffie te maken. Wij hopen dat jij dat ook vindt en proeft. Want al is het een lange weg, het gaat erom dat jij zegt "lekkere koffie". Dat vinden wij dan weer lekker.

Wij verkopen deze koffie in onze vestigingen bij Leiden Centraal Station (Bio Science Park), Rotterdam Centraal Station (Rotterdam Central District), Den Haag Centraal Station (Wijnhaven kwartier), Amsterdam Zuidas en Amsterdam Bijlmer Arena Station (Amsterdamse Poort). Van dubbele espresso tot cappuccino, latte, flat white, iced coffee, iced cappuccino of filterkoffie, wij zetten het graag. Daarnaast hebben wij verschillende soorten melk (vol, halfvol, mager, soya, havermelk, amandelmelk of kokosmelk). Tot ziens bij Lebkov!